Astoria Kempinski Towers A Kule
Kat:14 Daire:1406 Büyükdere cad.
No:127 34394 Esentepe-Şişli
İstanbul/Türkiye

 

TEL: +90 (212) 215 27 08 pbx

 

E-Mail: info@globallegal.com.tr

Yasal Uyarı

GlobalLegal internet sitesinin ziyaret edilmesi, herhangi bir bilginin indirilmesi veya elektronik posta yolu ile tarafımıza herhangi bir bilginin sunulması aşağıda yer alan kurallara tabidir.

  1. Bu internet sitesindeki bilgiler Türkiye Barolar Birliği'nin Meslek Kuralları uyarınca ve özellikle reklam yasağına uygun şekilde tasarlanmaya çalışılmıştır. Bu site, reklam veya iş geliştirme ve benzeri amaçlar ile kullanılamaz. Bu internet sitesine giren ziyaretçiler, burada belirtilen kurallara uymayı taahhüt ederler.
  2. Bu internet sitesindeki tüm bilgiler GlobalLegal’e aittir. Bu sitede bulunan her türlü yazılı bilgi, ofise ve personele ilişkin fotoğraf, dizayn ve büro logosuna ilişkin fikri haklar GlobalLegal’e ait olup, yazılı onay olmadıkça kopyalanamaz ve kullanılamaz.
  3. Bu internet sitesine link yaratmak, büronun açık izni bulunmadıkça kesinlikle yasaktır.
  4. Bu sitede bulunan bilgilerin kullanımı ya da büromuza faks veya elektronik posta yolu ile bilgi ulaştırılması hiçbir şekilde büronun varolan müvekkilleri ile benzer şekilde bir avukat-müvekkil ilişkisi oluşturmayacaktır.
  5. GlobalLegal, bu sitede sunulan bilginin içeriği ya da ziyaretçilerin bu internet sitesine dayanarak gerçekleştirdiği işlemlerden sorumluluk kabul etmemektedir.